Skip to content

Projecten

Vanuit diverse branches weten opdrachtgevers ons te vinden. Bedrijven en instellingen waar Isoman werkzaam is zijn:

Jachthaven Tip Top Sailing

Tip Top Sailing is een bedrijf in de toeristensector waar 7 dagen per week wordt gewerkt. Ook worden er in de wintermaanden avondcursussen gegeven. Daarnaast beschikt Tip Top Sailing over een volledige keuken, waar ook geregeld wordt gekookt.

“Sinds 2010 maakt Isoman ons kantoor schoon. Isoman is erg flexibel en na overleg wordt het kantoor op andere tijden schoongemaakt. De lijntjes zijn kort en probleempjes worden snel opgelost”.

Garage van Dueren den Hollander

Autobedrijf van Dueren den Hollander is al vele jaren de wagenpark leverancier van Isoman, en bieden topservice. Isoman staat paraat voor schoonmaak op maat, autobedrijf van Dueren den Hollander voor service.

“Wij zijn als Autobedrijf van Dueren al een aantal jaren een zeer tevreden klant van Isoman bedrijfsdiensten, het is een bedrijf met kundig en correct personeel”.

Kantoor Nibe

NIBE Energietechniek richt zich als dynamische, sterk groeiende organisatie op de levering van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en (passieve) koeling aan de Nederlandse en Belgische markt.

“Wij maken als NIBE Energietechniek B.V. al jaren gebruik van de diensten van Isoman en ervaren dit als zeer prettig. We zijn zo tevreden dat we hun diensten mee hebben verhuisd van Willemstad naar ons nieuwe bedrijfspand te Oosterhout”

Kantoor BTSW Groep BV

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen en richt zich op psychologische hulpverlening, zakelijke dienstverlening, opleidingen, training, en coaching binnen de topsport en entertainmentwereld.

“Al jarenlang maakt BTSW zeer tevreden gebruik van de schoonmaakdiensten van Isoman. De medewerkers van Isoman zijn erg betrouwbaar, communicatief en professioneel.  Elke keer weer wordt uitstekende service geboden, waarbij service op maat voorop staat!”